Eladó Családi ház, Töltéstava

#202400017

Eladó Családi ház

37.95 millió Ft

Töltéstava
Alapterület:
94 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
634 m2
Hőszigetelt
Padlófűtés
Bútorozatlan
1
Összkomfort
Akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Víz az épületben
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Új építésű családi ház Töltéstaván eladó

Új építésű ingatlanra vágyik Győr vonzáskörzetének egyik legkedveltebb településén? Saját igényei szerint szeretné kialakítani otthonát?
Akkor ajánlom figyelmébe ezt a 94 nm-es minőségi anyagokból gondosan tervezett ikerházat, melyhez 18 nm-es terasz, valamint 634 nm-es kert tartozik! Minden ingatlan egymástól különálló, saját kert résszel rendelkező teljesértékű családi ház.
A lakóház előteréből nyílik a világos, tágas és terasz kapcsolatos 28,75 nm-es nappali, ahonnan a 7,98 nm-es konyha-étkezőbe és egy kb. 2 nm-es kamrához juthat el. A közlekedőn keresztül az ingatlan további helyiségeibe érkezhet, melyek a következőek: fürdőszoba, különálló mosdó, 10,61 nm-es szoba, 13,05 nm-es szoba és 10,81 nm-es szoba. 
A kivitelezők ügyelnek mindenre az emelt szintű műszaki tartalomnál: legyen szó alapozásról, aljzat kialakításról, falazatról (LEIERHERM 30 teherhordó falazat), szigetelésről ami 15 cm-es, nyílászárókról (5 légkamrás, 3 rétegű üveggel), talajnedvességi elleni védelemről vagy a nyeregtető minőségéről, mely Terrán barna színű betoncseréppel lesz borított. A padlófűtés ideális hőmérsékletet biztosít leendő otthonában.

Bővebb műszaki információért, dokumentumokért keressenek fel bizalommal!
Az eladási ár Bruttó ár! Az emelt szintű fűtés kész állapotra vonatkozik és tartalmazza a telekhányadot. Egyedi igény esetén a kivitelező vállalja egyéni megállapodás alapján a kulcsra kész állapotot.
A várható átadás ideje: 2020, személyre szabott finanszírozási ütemezéssel!
Egy igazán jó alap a boldog otthon megteremtéséhez!

 

Töltéstava 10 km-re helyezkedik el Győrtől. A településen belül is megtalál mindent amire szüksége lehet Önnek és családjának. De kifejezetten optimális távolságra van Győrtől, M1-es autópályától, valamint Szlovákiától.

Ha fontos Önnek a megfelelő energetika, az alacsony fenntarthatóság és a felsőbb kategóriából készült napfényes modern otthon, akkor ne maradjon le róla! Higgye el ár/érték arányban jó döntés!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Szálloda, panzió
Építési telek