Eladó Családi ház, Rábapatona

#202400017

Eladó Családi ház

27.6 millió Ft

Rábapatona
Alapterület:
93 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
400 m2
Hőszigetelt
Padlófűtés
Bútorozatlan
1
Összkomfort
Akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Víz az épületben
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Új építésű ház eladó Rábapatonán

Új építésű ingatlanra vágyik Győr vonzáskörzetének egyik legkedveltebb településén? Saját igényei szerint szeretné kialakítani otthonát?
Akkor ajánlom figyelmébe ezt a 93 nm-es minőségi anyagokból gondosan tervezett ikerházat, melyhez 18 nm-es terasz, valamint 400 nm-es kert tartozik! Minden ingatlan egymástól különálló, saját kert résszel rendelkezik. 
A lakóház előteréből nyílik a világos, tágas és terasz kapcsolatos 24,61 nm-es nappali, ahonnan a 9,5 nm-es konyha-étkezőbe és egy kb. 2 nm-es kamrához juthat el. A közlekedőn keresztül az ingatlan további helységeibe érkezhet, melyek a következőek: fürdőszoba, mosdó, 10,61 nm-es szoba, 13,06 nm-es szoba és 10,81 nm-es szoba. 
A kivitelezők ügyelnek mindenre az emelt szintű műszaki tartalomnál: legyen szó alapozásról, aljzat kialakításról, falazatról (LEIERHERM 30 teherhordó falazat), szigetelésről ami 15 cm-es, nyílászárókról (5 légkamrás, 3 rétegű üveggel) , talajnedvességi elleni védelemről vagy a nyeregtető minőségéről, mely Terrán antracit szín betoncseréppel lesz borított. A padlófűtés ideális hőmérsékletet biztosít leendő otthonában.

Ezen kívül kényelem és biztonság várja Önt felsőfokon, hiszen az árban okos otthon rendszer is kiépítésre kerül. Ehhez az intelligens vezérlőrendszerhez - mely vezeték nélkül távvezérelhető - lehet optimalizálni a világítást, a redőnyöket, akár a garázskaput, biztonsági rendszert is.


Bővebb műszaki információért, dokumentumokért keressenek fel bizalommal!

Az eladási ár Nettó ár! Az emelt szintű fűtés kész állapotra vonatkozik és tartalmazza a telekhányadot. Egyedi igény esetén a kivitelező vállalja egyéni megállapodás alapján a kulcsra kész állapotot.
A várható átadás ideje: 2020, személyre szabott finanszírozási ütemezéssel!
Egy igazán jó alap a boldog otthon megteremtéséhez!

Rábapatonán mindent megtalál amire szüksége lehet: óvodát, iskolát, egészségügyi intézményeket és ellátást, postát, boltokat , jó közlekedést és összetartó közösséget.Győrtől 18 km-re, Csornától 19 km-re helyezkedik el, amellett , hogy Ausztria és Szlovákia is elérhető távolságra van.

Ha fontos Önnek a megfelelő energetika, az alacsony fenntarthatóság és a felsőbb kategóriából készült napfényes modern otthon, akkor ne maradjon le róla! Higgye el ár/érték arányban jó döntés!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése