Eladó Téglalakás, Győr

#202400071

Eladó Téglalakás

18.98 millió Ft

Győr Gyárváros
Alapterület:
49 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Földszint
Nincs
15 m2
Átlagos
Konvektor
Vegyes
Bútorozatlan
Összkomfort
DD
Akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Előkertes, földszinti lakás eladó Gyárvárosban

Földszinti tégla lakást keres? Fontos szempont Önnek, hogy akadálymentesített, kis lakóközösségben, központi közeli helyen éljen? Akkor ki ne hagyja ezt a kis lakóközösségű, 49 nm-es otthont! 

A műemlék jellegű társasházban található előkertes, zárt loggiás 2 szobás lakást elsősorban egyedülállóknak vagy párban élőknek ajánlom, akiknek fontos, hogy kedvező legyen a fenntarthatósága a választott ingatlannak. Befektetésre, bérbeadásra is tökéletes választás!

A lakásban rendelkezésre áll közlekedő, fürdőszoba, konyha, gardrób, egy 12 nm-es külön bejáratú szoba, egy 20 nm-es szoba, egy beépített loggia mely az előkertbe nyílik. A fűtésről gázkonvektor, a melegvízről gázbojler gondoskodik. A burkolatokat tekintve parketta és műpadló dominál. A vízvezetékeket 2015-ben újította fel tulajdonosa, a villany vezetékelés eredeti állapotú jelenleg. Felújításra került a spaletta valamint a kerítés. Nyílászárói fából készültek. A lakóhely hangulata békés és lakályos.

A társasház külső homlokzati felújítása megtörtént, valamint a ház vezetékeit is cserélték, új elektromos kapu is könnyíti a lakók ingyenes, belső udvari parkolását. További felújítás pedig már szerepel a közeli tervek között. Pl. lépcsőház és belső homlokzat felújítása. Az udvarban minden tulajdonosnak külön, zárt 6 nm-es tárolója van. A közös költség: 9.800 Ft. A parkolás a környéken ingyenes, a gyalogos közlekedés is kiváló.

Gyárvárosban pedig megtalálhat mindent majdnem karnyújtásnyira: bölcsődét, óvodát, iskolát, játszóteret, jó közlekedést, bevásárló üzleteket, orvosi rendelőt, gyógyszertárat, stb.

Befektetők, egyedülállók , párban élők figyelem! Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, keressen fel mielőbb. Optimális ár/érték arányban juthat hozzá ehhez a földszinti, tégla építésű, kertes, jó elosztású lakáshoz! 

Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére legyen szó ügyvédi háttérről, bankfüggetlen és ingyenes hitel ügyintézésről.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Nyaraló
Téglalakás
Mezőgazdasági terület
Építési telek
Szálloda, panzió