Eladó Családi ház, Árpás

#202400051

Eladó Családi ház

8.5 millió Ft

Árpás
Alapterület:
90 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 073 m2
Átlagos
Cserépkályha - fa, szén
Utcára
Részben bútorozott
1
Bevezetve (230 Volt)
Víz az épületben
Gázcsonk a telken
Közműhálózatba bekötve

3 szobás családi ház Árpáson eladó!

Sok lehetőséget magában rejtő, jó elosztású és benapozottságú, összesen 90 nm hasznos területű tégla építésű családi házat kínálok eladásra egy helyes kis településen, Árpáson. 

Az ingatlan kényelmes méretű terekkel, azonnal birtokba vehetően az alábbi helyiségekkel áll rendelkezésére: 10 nm-es előszoba, 12 nm-es szoba, 20 nm-es szoba, 23 nm-es szoba, 16 nm-es konyha - étkező, 7 nm-es fürdőszoba és egy mosdó, valamint egy kamra. Megegyezés szerint a bútorzatot is bent hagyják tulajdonosai a tehermentes lakásban. A lakóingatlant jelenleg kályha és a két nagy szoba között meghúzódó cserépkályha melegíti. A két szobában hajópadló, a többi helyiségben járólap és pvc található. A nyílászárók fa szerkezetűek. A tetőszerkezet fafödémes, cseréptetős, részben ereszt is kapott. Némi fantáziával és korszerűsítéssel otthonossá tehető, az azonnali birtokba vételnek sincs akadálya. Hangulata békés és fekvésének köszönhetően igazán világos.

A porta 1073 nm-es területen található, melyen melléképületek és egy kb.10 nm-es pince is helyet kapott. Közművek közül a gázcsonkot közvetlenül a ház előtt, minden mást (villany, víz és csatornát) a házban megtalál, illetve kút is segíti az öntözést. Az udvaron jelenleg is lehet parkolni, azonban garázs építésére is van mód. A telek jó arányokkal rendelkezik, könnyen karbantartható.

Győrtől 35 km-re, Pápától 30 km-re, Csornától 18 km-re, Téttől mindössze 10 km-re elhelyezkedő helyes, összetartó település.

Kis fantáziával remek otthona lehet, így keressen fel bátran, hogy Öné lehessen ez az elérhető áron meghirdetett, tehermentes, azonnal birtokba vehető családi ház!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése