Eladó Családi ház, Bágyogszovát

#202400052

Eladó Családi ház

10.9 millió Ft

Bágyogszovát
Alapterület:
85 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
939 m2
Átlagos
Konvektor
Vegyes
Részben bútorozott
1
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Víz az épületben
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Jó helyen, jó árban várja Önt ez a 3 szobás házikó!

Stabil szerkezetű 3 szobás családi házat keres? Fontos Önnek, hogy jó áron juthasson saját tulajdonhoz? Akkor megtalálta!

Itt élvezheti a madárcsicsergést és a természet közelségét! Ez valósággá válhat, hiszen nagyvárosokhoz is közel, mégis csendes és biztonságos helyen kínálom eladásra ezt a bágyogszováti 85 nm hasznos lakóterülettel rendelkező ingatlant. 

A masszív téglafalazatú ‘50-es években építtetett ház praktikus elosztású. Az előszobán át egy 17 nm-es külön bejáratú szobát, valamint egy 16 nm-es nappalit talál. A közösségi térből nyílnak a további helyiségek: egy 18 nm-es külön bejáratú szoba, egy kamra, egy padlásfeljáró, a fürdőszoba, a 8 nm-es konyha valamint a 10 nm-es szoba. A fa nyílászárókkal rendelkező ingatlant konvektorral melegítették, de rendelkezésre áll még cserépkályha és kályha is. A vezetékelések eredeti állapotúak, a falakat 5 évvel ezelőtt festették. Burkolatokat tekintve a parketta, PVC, beton és járólap dominál. A ház tetőszerkezete korának megfelelő, fafödémmel és cseréppel ellátott, ereszelt.

Az ideális méretű 939 nm-es, körbekerített telken praktikusan helyezték el a téglából épített melléképületeket,a pajtát és az alatta kialakított kb. 3 nm-es pincét is. Így könnyen kezelhető a telek és még jut hely egy kis veteményesnek is. Az öntözésben pedig a kút pénztárca kímélő megoldást nyújt. Ha állatot kívánna tartani itt mindenki számára élhető tereket talál. Közművek tekintetében minden  bevezetésre került. A tehermentes, kellemes hangulatú épület némi fantáziával és korszerűsítéssel, akár azonnal költözhető! 

Bágyogszovát 11 km-re helyezkedik el Csornától, 6 km-re Kónytól, 19 km-re Téttől,30 km-re Győrtől, 42 km-re Ausztriától. A település megközelíthető az 1-es útról, vagy az M1-es autópályáról, ha Győrt elhagyva rátérünk a Győr és Sopron között húzódó 85-ös számú főútra. A közlekedés busszal jó, a településtől 4 km-re helyezkedik el a vasúti megálló. A községben mindent megtalál amire szüksége lehet: orvosi rendelőt, óvodát, iskolát, postát, hivatalt, civil szervezeteket, üzleteket/boltokat.

Ajánlom ezt az házikót azoknak, akik családalapításon gondolkoznak, vagy békés otthonra kívánnak találni. Itt elérhető áron juthat hozzá egy hamar lakályossá tehető ingatlanhoz. Keressen fel, nézzük meg együtt és tegyen egy ajánlatot!

Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére legyen szó ügyvédi háttérről, bankfüggetlen és ingyenes hitel ügyintézésről, energetikai tanúsítványról.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése