Eladó Családi ház, Bodonhely

#202400135

Eladó Családi ház

11 millió Ft

Bodonhely
Alapterület:
98 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Felújítás alatt
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 424 m2
Felújítás alatt
Nincs
Utcára
Bútorozatlan
Önálló kert
230 - 400 Volt
Van
Gázcsonk a telken
Közműhálózatba bekötve

Jöjjön el, nézze meg és tegyen ajánlatot Bodonhelyen!

Befejezésre váró, összesen 98 nm hasznos lakóterülettel rendelkező, tehermentes, tégla építésű családi házat kínálok eladásra Bodonhelyen.

Az ingatlan az elmúlt időszakban az alábbi felújításokon ment keresztül: belső helyiségek kialakítása, aljzatbetonozás, villany-, víz - és fűtés csövek cseréje. Az ablakokat műanyagra cserélték. A tetőszerkezet fafödémes, a cserepeket újra rakták, ereszelt. 21,5 nm-es fedett terasz kialakítása is megkezdődött. Jelenlegi kialakítása az alábbi: 17,5 nm-es szoba, 18 nm-es szoba, 29 nm-es nappali, 17,5 nm-es konyha, 9 nm-es kamra, 5 nm-es fürdőszoba, 2 nm-es különálló mosdó, valamint egy 13 nm-es melléképület is megtalálható a ház folytatásában, amit kazánháznak szántak jelenlegi tulajdonosai.

Némi fantáziával és korszerűsítéssel otthonossá tehető, az azonnali birtokbavételének nincs akadálya. 

A porta 1424 nm-es területen fekszik, parkolni jelenleg az udvaron lehetséges. Közművek közül a gázcsonkot az udvaron, minden mást (villany, víz és csatornát) a házban megtalál. A kert öntözését fúrt kút teszi pénztárca kímélővé.

Ajánlom azok figyelmébe akik nem riadnak meg egy felújítás befejezésétől, cserében igazán kellemes hangulatú otthont szeretnének kapni, mely időt álló. Itt élhető terek kialakítására van lehetőség, ahol a lakóterület mellett, a gazdálkodáshoz vagy bármely hobbihoz van tér. Ár/Érték arányában jó lehetőség, hogy saját családi házhoz juthasson! 

Csornától 16 km-re, Győrtől 31 km-re , Ausztriától 43 km-re elhelyezkedő kis település Bodonhely. A közelben megtalálható buszmegálló, ha gyalogos közlekedés fontos szempont. Valamint játszótér, focipálya, bolt.

Elsősorban készpénzes ügyfelek ajánlatát várják a tulajdonosok, így várom hívását. Tegyen egy ajánlatot még ma!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Sorház
Építési telek
Téglalakás