Eladó Családi ház, Egyed

#202400068

Eladó Családi ház

10 millió Ft

Egyed
Alapterület:
107 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Felújítás alatt
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 802 m2
Felújítás alatt
Nincs
Vegyes
Bútorozatlan
Délkelet
Önálló kert
1
Bevezetve (230 Volt)
Víz a telken
Gázcsonk a telken
Csatorna a telken

Családi ház eladó Egyeden

Eladásra kínálom Egyeden ezt a külsőleg 2018-ban megújult, összesen 107 nm hasznos lakóterülettel rendelkező családi házat.

A lakótér jelenlegi kialakítása 4 helyiségből áll. A házban 25 nm-es előtér található, két külön bejáratú szoba (15 és 19 nm), valamint egy 48 nm-es szoba, mely a belső munkálatok befejeztével akár amerikai konyha - nappaliként kiváló funkciót tud biztosítani. A felújítási elgondolás szerint a karakteres mennyezetet a látszó gerendákkal kívánták elérni, hogy barátságos hangulatot árasszanak az elkészült otthonban.

Száraz, 40- es téglafalazatú az ingatlan. A tehermentes épület ablakai műanyagra lettek cserélve. A tetőszerkezete 2018-ban lett teljeskörűen cserélve, fafödémes és cseréppel borított, ereszelt.

Az 1802 nm-es telek arányos és jó elrendezésű. Az udvarban minden közmű rendelkezésére áll. A telken megtalálható a gáz, víz és csatorna. A házba a villanyt már bevezették. A portán kút is megtalálható.

Győrtől mindössze 40 km-re , Csornától 18 km-re, Téttől mindössze 16 km-re elhelyezkedő településen, pár perc sétával mindent megtalál: orvosi és védőnői szolgálatot, gyógyszertárat, posta szolgálatot, közösségi életet, óvodát, iskolát, üzleteket , múzeumot, stb.

Amennyiben fantáziát lát ebben a  tehermentes családi házban és nem riad meg a belső munkálatoktól, keressen fel és megmutatom milyen remek lehetőségeket tartogat ez a gazdára váró otthon. Várom hívását !

Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére legyen szó ügyvédi háttérről, bankfüggetlen és ingyenes hitel ügyintézésről, energetikai tanúsítványról.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Építési telek
Szálloda, panzió
Téglalakás