Eladó Családi ház, Egyed

#202400081

Eladó Családi ház

10.7 millió Ft

Egyed
Alapterület:
86 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
3 953 m2
Átlagos
Konvektor
Részben bútorozott
Önálló kert
1
Komfort
230 - 400 Volt
Víz az épületben
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Nagy terek és telek áll rendelkezésére Egyeden!

Korszerűsítésre váró, 86 nm hasznos lakótérrel és a hozzátartozó melléképület együttessel kínálom eladásra Egyeden ezt a masszív, 3 szobás családi házat jó ár/érték arányban. 

Elsősorban azok figyelmébe ajánlanám ezt a jó infrastruktúrával rendelkező települést és ingatlant, akik számára fontos, hogy felújítást követően egy jó elosztású, békés hangulatú és terekkel rendelkező otthonra leljenek. Akik nagy telekre vágynak, akár állattartásban is gondolkodnak.

A lakótér hasznos területe 86 nm, közvetlen folytatásában egy 20 nm-es melléképület - mely alatt pince található-, egy 17 nm-es nyári konyha, egy 9 nm-es kamra, további tároló helyiségek, ólak állnak rendelkezésére. Így a lakótér bővítésének lehetősége is adott. A házban egy beépített verandás 11 nm-es előtér, egy 15 nm-es szoba, egy 20 nm-es szoba, egy 22 nm-es szoba, egy 12 nm-es konyha - étkező, valamint egy 6 nm-es fürdőszoba található. A burkolatok tekintetében a hajópadló, járólap, metlaki dominál. A tehermentes épület nyílászárói faanyagúak. A melegről kályha, az utcafronti szobákban gázkonvektor gondoskodik, a melegvizet villanybojler biztosította egykor. A tetőszerkezete jó állapotú, fafödémes, cseréppel borított és ereszelt. A házhely kialakítása praktikus, hangulata idilli, a kellemes pihenés lehetőségét nyújtja.

A 3953 nm-es telek arányos és jó elrendezésű, szorgos kezek művelték. Jelenleg az udvarban található egy aknával rendelkező, 21 nm-es téglaépítésű garázs, de udvari parkolásra még bőven van hely. Ezen kívül a melléképületek, állattartásra alkalmas ólak korának megfelelő állapotban állnak rendelkezésére a portán. Az épületek folytatásában részben fásított, részben művelt földterület található még. A házhelyen minden közmű megtalálható, még ipari áram is. Jól átgondolt elrendezés az ingatlanon belül és a telken is, mindennek és mindenkinek jut hely, ezt garantálom. Az ingatlan fenntarthatósága igen kedvező, a bútorzat megegyezés tárgyát képezi. 

Győrtől mindössze 40 km-re , Csornától 17 km-re, Téttől mindössze 16 km-re elhelyezkedő településen, pár perc sétával mindent megtalál: orvosi és védőnői szolgálatot, gyógyszertárat, posta szolgálatot, közösségi életet, óvodát, iskolát, üzleteket ,stb.

Amennyiben fantáziát lát ebben a tehermentes, azonnal költözhető békés hangulatú családi házban és szeretne kedvező áron saját családi házhoz jutni keressen fel bizalommal. Ne maradjon le erről az egyedi ajánlatról! 

Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére legyen szó ügyvédi háttérről, bankfüggetlen és ingyenes hitel ügyintézésről, energetikai tanúsítványról.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Építési telek
Szálloda, panzió