Eladó Családi ház, Győr

#202400013

Eladó Családi ház

19.7 millió Ft

Győr Sziget
Alapterület:
167 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Felújítandó
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
406 m2
Felújításra szoruló
Cirkó
Udvari
1
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Víz az épületben
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Azonnal birtokba vehető Szigeti családi ház

Azonnal birtokba vehető, tehermentes 167 nm-es, 2 lakásos családi házat kínálok Győr egyik legintenzívebben megújuló városrészében,a Szigetben. 
Ha Önnek fontos, hogy lakás árából családi házhoz juthat és a felújítástól sem riad vissza, akkor ne menjen el ajánlatom mellett!

Az 1940-es években téglából épült családi ház két lakrészből áll jelenleg. Az utcafronti lakrész 120 nm-es és 2 db 25 nm-es, laminált padlós szobából, egy metlakival burkolt étkezőből, valamint járólapozott kamrával is rendelkező konyhából, fürdőszobából és közlekedőből áll. Kb. 10 évvel ezelőtt lett itt kialakítva a központi fűtés, így lapradiátorral ellátott helységeket cirkó tudja felmelegíteni. Ezen kívül az étkező és egyik szoba között a cserépkályha biztosíthatja a meleget.
A ház folytatásában található a 47 nm-es lakrész. Itt fedett teraszon keresztül a konyhába léphetünk. Innen nyílik az étkező/ nappali helység, ahonnan eljuthat egy 20 nm-es, laminált padlós szobába, illetve a fürdőszobába. Ezt a lakást gázkonvektor és az étkezőben elhelyezett cserépkályha tudja felfűteni. 
A két lakásnak közös a tetőszerkezete, mely fafödémes és cseréppel ellátott. A nyílászárók mindenhol fából készültek. 
A telek intim és zárt, összesen 406 nm és minden közművel rendelkezik. A portán megtalálható egy felújításra váró tégla építésű garázs, folytatásában egy szintén téglából épített tároló. Ezen kívül kb. 50-60 nm-es bontásra szoruló melléképület,mely régen leginkább a fatárolást segítette . A gyümölcsfák mellett, a virágoknak is jutott hely.
Korszerűsítéssel igazán komoly értéknövelést érhet el ,de befektetésre is kiválóan alkalmas, hiszen még van lehetőség a beépítésre.
A parkolás a ház előtti közterületen ingyenes, a buszközlekedés jó, gyalog kb. negyed órára van a Belvárostól.
Keressen fel mielőbb, hogy megmutathassam milyen lehetőségek rejlenek az ingatlanban! Akár egybenyitott családi házra vágyik, akár befektetne és a két jelenlegi lakást korszerűsítve élvezné hasznait, itt jó befektetésre talál!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése