Eladó Családi ház, Győr

#202400063

Eladó Családi ház

26 millió Ft

Győr Ménfőcsanak
Alapterület:
106 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
791 m2
Átlagos
Konvektor
Vegyes
Összkomfort
Nem akadálymentesített
230 - 400 Volt
Víz az épületben
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Ménfőcsanaki 4 szobás családi ház dupla garázzsal eladó

Stabil szerkezetű, jó alapokkal rendelkező családi házat keres? Fontos Önnek, hogy Győr központja vagy az autópálya könnyen elérhető legyen? Akkor megtalálta!

Egy kis képzelőerővel csodálatos otthont teremthet családja, vállalkozása számára! Itt minden rendelkezésére áll, hogy egy felújítást követően igazán tágas, jó elosztású és világos otthona lehessen.

A biztos alapokon álló, masszív téglafalazatú 1970-ben építtetett ház nettó 106 nm hasznos lakóterülettel rendelkezik. Pár lépcsőfokon keresztül lehet az ingatlanba lépni, ahol 7 nm-es előtérből közlekedőn keresztül az alábbi helyiségekbe tud eljutni: egy 14 nm-es szoba, egy 21 nm-es szoba, 12 nm-es közlekedő, melyből egy 4 nm-es fürdőszoba, egy 4 nm-es főzőfülke és egy 10 nm-es közlekedő nyílik. Ez a közlekedő lehetőséget ad akár egy új lakrész kialakítására is, hiszen szinteltolással itt még további 2  (11,19 nm-es) szoba is megtalálható, valamint egy 11 nm-es terasz . A teraszról és a közlekedőből pedig közvetlen bejárati lehetőség van az udvarra. Így akár két lakrész kialakítható vagy ha vállalkozással rendelkezik, akkor kiváló lehetőség adódik hogy otthonról, mégis elszeparáltan és ügyfeleket fogadva dolgozzon. A 11 és 19 nm-es szobák ,illetve a hozzájuk tartozó terasz alatt található a dupla garázs. Mindkét garázs 21 nm-es és betonozott, zárt. Az egyik garázs azonban aknával is rendelkezik, ami karbantartás szempontjából egy fontos szempont lehet az ideális ingatlan kiválasztásánál.

A fa nyílászárókkal rendelkező ingatlant 3 db cserépkályhával és gázkonvektorral fűtötték fel. A meleg vizet gázbojler biztosítja. A burkolatok többségében metlaki, járólap, hajópadló és parketta borításúak. A vezetékek eredeti állapotúak. A ház nagyobbik része beton födémmel ellátott, míg kisebbik része fa födémmel rendelkezik. A tetőszerkezete felújításra szoruló, jelenleg cseréppel ellátott és ereszelt.   A lakótér alatt két pince található meg. Az egyik a 7 nm-es előtér alatt húzódik meg, a másik az étkező és az egyik közlekedő alatt. 

Az 791 nm-es telke igazán ideális méretű.  A körbekerített, sík telken minden közmű megtalálható, még ipari áram is. Az öntözés pedig a fúrt kútnak köszönhetően pénztárca kímélő.

A tehermentes ingatlan némi fantáziával és korszerűsítéssel, akár azonnal költözhető! 

Azoknak ajánlom, akik egy felújítástól nem riadnak vissza, hogy családja számára mindenkinek legyen helye és/vagy vállalkozása is helyet kapjon leendő otthonában, Ménfőcsanakon.

Ménfőcsanak Győr egyik legkedveltebb városrésze. Az ingatlan elhelyezkedése lehetőséget ad percek alatt elérni a várost, a 83-as főút, M1-es autópálya is karnyújtásnyira megtalálható. Gyalogos közlekedés esetén a buszmegálló is kényelmes távolságra van. Ugyanakkor ha a természet csendjére vágyik, azt is hamar elérheti a háztól. 

Nézze meg, és tegyen egy ajánlatot, hogy akár azonnal birtokba is vehesse ezt a tehermentes családi házat! Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére legyen szó ügyvédi háttérről, hitel ügyintézésről, energetikai tanúsítványról.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Építési telek
Szálloda, panzió