Eladó Családi ház, Kemenesszentpéter

#202400016

Eladó Családi ház

8 millió Ft

Kemenesszentpéter
Alapterület:
69 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
1 410 m2
Átlagos
Konvektor
Utcára
Önálló kert
1
Összkomfort
Akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Víz az épületben
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Tégla építésű 2 szobás családi ház eladó

Csendes utcában, hangulatos 2 szobás tégla építésű, 69 nm hasznos területtel rendelkező családi házat kínálok eladásra Kemenesszentpéteren.
A ház beton alapra épült a '70-es években, falai masszívak, nemesvakolattal körbevontak és szárazak. Igazán jó alap egy boldog otthon megteremtésére, hiszen terei világosak, elosztása pedig élhető tereket biztosít. A ház főbejárata egy 11 nm-es előtérbe juttat el bennünket. Innen nyílik egy 10 nm-es , egy 24 nm-es külön- külön bejáratú szoba, valamint a kamra és a konyha - étkező, mely 12 nm-es. A konyhából a fürdőszobába léphetünk, valamint a fedett teraszra. A teraszról még két külön bejáratú helység áll rendelkezésünkre: egy 4 nm-es nyári konyha, valamint egy szintén ekkora betonozott padlás feljáró. Némi fantáziával és korszerűsítéssel akár egybenyitható tereket nyerhet, így növelve a ház kihasználható méretét. A burkolatok tekintetében a metlaki, a pvc, valamint a hajópadló dominál. A fűtés gázkonvektorral, valamint kályhával megoldott .
Tetőszerkezetét tekintve fafödémes, cseréppel borított és részben ereszelt.
A ház minden közművel rendelkezik, ezen kívül ásott kút is megtalálható a portán.
A telek 1410 nm-es sík terület, melyen a családi házon kívül melléképületek is megtalálhatóak. Akár állattartásban, akár kis veteményes kertben is gondolkozhat. Jelenleg udvari beálló áll rendelkezésre autója számára, azonban a telek szélessége és adottsága lehetővé teszi, hogy garázst is kialakítson.
A családi ház tehermentes és azonnal birtokba vehető!

Kemenesszentpéter három megye találkozásánál, gyönyörű táji környezetben, a Rába folyó partján, az Alsó-Kemeneshát területén elhelyezkedő csendes, takaros, friss levegőjű község.
Kapuvártól 32 km-re, Csornától 24 km-re, Pápától 25 km-re, Győrtől 55 km-re helyezkedik el. A gyorsforgalmi út kb. 10 percnyire autóval elérhető, de busz közlekedéssel is eljuthat a kívánt úti céljához. A település barátságos, mely rendelkezik polgárőrséggel, orvosi rendelővel, óvodával, boltokkal, valamint közösségi programokkal és lehetőségekkel.

Az ingatlan várhatóan a Falusi CSOK-nak megfelel, a település a listán szerepel. Így teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére legyen szó ügyvédi háttérről, hitel ügyintézésről, energetikai tanúsítványról. 
Keressen fel még ma, forduljon hozzám bizalommal!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Építési telek
Szálloda, panzió