Eladó Családi ház, Kóny

#202400070

Eladó Családi ház

18.5 millió Ft

Kóny
Alapterület:
100 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 425 m2
Átlagos
Nincs
Vegyes
Komfort
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Víz az épületben
Gázvezeték a telek előtt
Csatorna a telken

Masszív családi ház várja gondos új gazdáját Kónyban!

Ha úgy érzi, hogy egy győri lakás áráért az új gyorsforgalmi úthoz közel szeretne egy tágas, jó elosztású otthont, ahol a család minden tagja kényelmesen elfér, akkor megtalálta! 

Eladásra kínálom Kóny csendes részén, ezt az igazán jó elhelyezkedésű jelenleg 87 nm-es hasznos lakótérrel rendelkező ingatlant, a hozzá tartozó 1425 nm-es kertjével együtt. 

A ház 1984-ben épült, igazán masszív és száraz, valamint beton födémmel és palatetővel ellátott. A belső tereket látva az ember késztetést érez, hogy felszínre engedje törni kreativitását, egy felújítással pedig meg is valósítható minden, amit elképzelt. Az alábbi helyiségek állnak jelenleg rendelkezésére: 9 nm-es közlekedő, különálló mosdó, 7 nm-es fürdőszoba, 17 nm-es nappali/étkező, 18 nm-es szoba, 22 nm-es szoba, 9 nm-es konyha, 3 nm-es kamra. A nagyobbik szobából ,valamint a konyhából egyaránt megközelíthető a részben fedett 12 nm-es terasz. A strapabíró ingatlan gond nélkül bővíthető a tetőtér beépítésével, ahol 3 helyiség falazása, valamint a 2 nm-es erkély kialakítása évekkel ezelőtt megtörtént. A ház részben alápincézett, kb. 17 nm-es pince kiváló hely lehet a gépészet kialakítására, hiszen masszív kémény már kiépítésre került. A házban jelenleg 4 db kályha van, a vezetékelések eredeti állapotúak és a melegvizet villanybojler biztosítja. A tehermentes családi ház nyílászárói faszerkezetűek. A burkolatokat leginkább beton, illetve a manapság újra divatos és jó állapotú kőburkolat jellemzi.

 A telek körbekerített, egy régebbi tégla építésű melléképület található rajta.Csak Önre vár, ha állatokat tartana és/vagy  kertészkedni szeretne, esetleg garázst alakítana ki. Közművek tekintetében a csatorna az udvaron megtalálható, a gáz az utcán, a víz a házban, a villanyóra pedig a szolgáltatóval kötött új szerződéssel egyből üzemképes.

Kóny Győrhöz közeli település, mindössze 26 km-re van a város. Ezen kívül az M1-es autópálya is könnyen elérhető távolságban van. Megközelíthető még Csorna (9 km) , Mosonmagyaróvár (50 km ), Pápa (48 km). A Csornai járású községben mindent megtalál, amire szüksége lehet: pár perc lépésre a buszmegállót, vasúti megállót, boltokat, üzleteket, éttermet, benzinkutat, orvosi és védőnői szolgálatot, családsegítői és alapellátási szolgálatot, gyógyszertárat, óvodát és iskolát, faluházat. A közösség békés és több civil szervezet is sokban járul hozzá az aktív sportoláshoz, kikapcsolódáshoz, rendezvényekhez és a biztonsághoz (pl. polgárőrség) . 

Engedje szabadjára képzeletét és ne szalassza el a lehetőséget.  Érdeklődjön még ma nálam!

Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére legyen szó ügyvédi háttérről, bankfüggetlen és ingyenes hitel ügyintézésről, energetikai tanúsítványról.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Nyaraló
Szálloda, panzió
Téglalakás
Mezőgazdasági terület
Építési telek