Eladó Családi ház, Koroncó

#202400049

Eladó Családi ház

59.99 millió Ft

Koroncó
Alapterület:
180 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 079 m2
Kiváló
Padlófűtés
Kertre néző
Bútorozatlan
1
Dupla komfort
Részben akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Víz az épületben
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Új építésű álom eladó hajszálnyira Győrtől!

Új, tégla építésű tekintélyes adottságokkal rendelkező, dupla komfortos családi házat kínálok eladásra Koroncón. A 180 nm-es hasznos lakótérrel rendelkező ingatlan csendes utcában és 1079 nm-es, körbekerített sík telken található. A ház kb. 95%-os készültségi fokban van, ára a jelenlegi állapotra értendő. Természetesen még Ön választhatja ki ízlése szerint a befejezéshez szükséges színeket és anyagokat. Így igen hamar birtokba is veheti!

De mit is nyújt ez a prémium minőségű, passzív házakra jellemző épület? Az alapos kivitelezésnek köszönhetően extra minőségű anyagok felhasználásával készülő családi házban az alábbi helyiségeket találja: fedett előtér, előszoba, 44 nm-es nappali, 19 nm-es étkező, 8 nm-es konyha, kamra, közlekedő, 14 nm-es szoba, egy 15 nm-es és egy 16 nm-es szoba, egy 5 és egy 9 nm-es fürdőszoba, különálló mosdó, háztartási helyiség, kazánház. Az ingatlanhoz egy tekintélyes, kb. 31 nm-es részben fedett terasz, valamint egy 24 nm-es fedett garázs is tartozik. A ház elosztása praktikus, napfényes, hamar otthonossá tehető.

Néhány műszaki jellemzőt is fontos felsorokoztatni, mint például: a gondos alapozás, aljzat kialakítás, talajnedvesség elleni védelem, falazat (LEIERHERM 30 teherhordó falazat, 10-es Porotherm válaszfalak), 20 cm-es Austrotherm grafit szigetelés, nyílászárók (5 légkamrás, 3 rétegű üveggel) melyhez antracit szürke színű elektromos redőnyök is tartoznak, kőpárkányok, nyeregtető minősége, melyet Terrán antracit színű betoncseréppel borítottak. Ezen kívül távirányítós szekcionált garázskapu is rendelkezésére áll. A fűtés rendszert kiemelném a felsoroltak közül: okos elektromos fűtőszőnyeg és infrapanel gondoskodik a lakóhely melegéről, mely korszerű, gazdaságos és mindenki a saját igényeihez igazíthatja.  Ehhez az intelligens vezérlőrendszerhez lehet optimalizálni továbbá a világítást, a redőnyöket, akár a garázskaput, biztonsági rendszert is. Kényelem és biztonság várja Önt, felsőfokon, ezzel a vezeték nélkül távvezérelhető műszaki megoldással.

A település Győrtől délnyugatra kb. 10 km-re fekszik, a 83-as számú főközlekedési útról pillanatok alatt elérhető. Rábapatonát 5 km-re, Győrszemerét 14 km-re, Tétet 11 km-re találja. A község minden igényt kielégítő.  

Ha fontos Önnek a minőség, a rugalmas és megbízható kivitelezés és referenciákat is szeretne látni, jó helyen jár! Ezen a békés, vidéki környezetben és prémium anyagokból épített családi házban nem fognak csalódni!

 

Keressen fel, kérem, ha érdekli a műszaki dokumentáció vagy egyéb kérdése felmerül az ingatlannal kapcsolatban! Természetesen rugalmasan megoldható a személyes megtekintés is.Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére legyen szó ügyvédi háttérről, hitel ügyintézésről, energetikai tanúsítványról.

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése