Eladó Családi ház, Lébény

#202400057

Eladó Családi ház

12.3 millió Ft

Lébény
Alapterület:
58 m2
Szobák száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Építési mód:
Vegyes

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 052 m2
Átlagos
Kandalló
Vegyes
Délkelet
Komfort
Bevezetve (230 Volt)
Víz az épületben
Gázvezeték a telek előtt
Közműhálózatba bekötve

Lébényi családi ház élhető telekkel eladó!

Kisváros adta lehetőségeket keres, jó közlekedés mellett? Fontos, hogy kertvárosi, rendezett utcában éljen? Felhívnám figyelmét erre a kis lébényi házikóra és arányos telkére!

Az ideális méretű 1052 nm-es közműves telken egy vegyes építésű 58 nm-es, jelenleg 1 lakószobás családi ház és a mellette található melléképület együttes adhat lehetőséget az új otthon átgondolására.

Ez a sok emléket magával hordozó, kellemes hangulatú ház masszív, száraz falakkal rendelkezik, mely a tömés mellett tégla felhasználásával épült az 1920-as években. A ház romantikáját a 11 nm-es zárt veranda,valamint a boltívvel ellátott konyha és hozzátartozó étkező adja meg leginkább. Elosztása az ingatlannak az alábbi: 11 nm-es előtér, 22,5 nm szoba, 4 nm-es konyha, 14 nm-es étkező - nappali, 6,5 nm-es fürdőszoba. A fürdőszoba alatt található a betonozott 6 nm-es pince. A vezetékek (villany és víz) kb. 20 évesek. A ház fűtése 3 db kályhával van jelenleg megoldva. Burkolatokat tekintve leginkább a metlaki, PVC, padlószőnyeg dominál. Nyílászárói faszerkezetűek. A tetőszerkezete stukatúros, fafödémes és cseréppel borított, korának megfelelő.

A telek arányos, sík és részben körbekerített. Közművek közül csak a gáz nem lett bevezetve, az az utcán található. Minden egyéb ( villany,víz, csatorna)az ingatlanba bevezetésre került, ezen kívül ásott kút is rendelkezésére áll, így az öntözés pénztárcakímélő. Az udvaron kamra, melléképületek találhatóak. A parkolás jelenleg az udvaron megoldott,de garázs építésére is van lehetőség.

Lébény minden igényt kielégítő település, itt mindent megtalál amire szüksége lehet: oktatási- és egészségügyi intézményeket, üzleteket, jó infrastruktúrát és közlekedést. A város a  Hanság, a Rábaköz és a Mosoni-síkság határán fekszik, Győrtől 24 kilométerre, Mosonmagyaróvártól 19 km-re, Csornától 23 km-re, az 1-es út, az M1-es autópálya és a Budapest–Győr–Hegyeshalom–Rajka-vasútvonal mellett. 

Engedje szabadjára képzeletét, itt némi fantáziával remek otthont teremthet! Keressen fel bizalommal és megmutatom Önnek milyen lehetőségek rejlenek ebben a békés hangulatú ingatlanban!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Nyaraló
Téglalakás
Mezőgazdasági terület
Építési telek
Szálloda, panzió