Eladó Családi ház, Páli

#202400069

Eladó Családi ház

12 millió Ft

Páli
Alapterület:
95 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
2 456 m2
Átlagos
Cirkó
Utcára
Északnyugat
1
Összkomfort
Részben akadálymentesített
230 - 400 Volt
Víz az épületben
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Nappali + 3 szobás családi ház eladó Páliban

Pálin, csendes, családias környezetben, jó elhelyezkedéssel kínálom eladásra ezt a sok lehetőséget magában hordozó, 95 nm hasznos lakóterülettel rendelkező ingatlant. 

A nagy méretű 2456 nm-es összközműves telken egy tégla építésű, nappali + 3 szobás családi ház és melléképület adhat lehetőséget az új otthon megteremtésére. A portán a közművek mellett éjszakai és ipari áram is rendelkezésére áll. 

A házat 2012-től folyamatosan újítják fel tulajdonosai. Ennek a jó elosztású,  világos épületnek az alábbi felújítási munkálatai készületek el: a szobákat újra betonozták, laminálták,a falakat festették, a többi helyiségeket járólappal burkolták, színezték. A vízvezetékek cseréje mindenhol megtörtént, a villanyórát valamint a biztosítékokat cserélték. Idei évben teljeskörűen megújult a fürdőszoba,valamint a konyha. Ezen kívül a fűtésrendszert kiépítették. Így a cserépkályha mellett, már lapradiátor hőleadókon keresztül gázkazán biztosítja a meleget, valamint a melegvizet. A nyílászárókat műanyagra cserélték, a beltéri ajtókat festették. A külső falakat szigetelték. A ház belső elrendezése praktikus: 7 nm előtér, 12 nm konyha, 2 nm kamra, 5,5 nm fürdőszoba, 14 nm nappali, 25,5 nm szoba, 18,5 nm szoba, valamint egy 10,5 nm -es szoba, melynek egyik falazata javításra szorul.

A tetőszerkezet jó állapotú, fafödémes, cseréppel és részben eresszel ellátott.

A melléképületek jó teret adhatnak a hobbi vagy vállalkozás jellegű tevékenységeknek, azonban ha nincs erre igénye garázsnak is kialakítható.

Csorna 20 km-re, Ausztria 43 km-re található ettől a békés, jó közlekedési helyen lévő, több intézménnyel rendelkező közösségtől. 

Keressen fel bizalommal, hogy megmutathassam Önnek itt kedvező áron juthat egy tehermentes, kellemes hangulatú és jól kialakított családi házhoz!

Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére legyen szó ügyvédi háttérről, bankfüggetlen és ingyenes hitel ügyintézésről, energetikai tanúsítványról.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Nyaraló
Szálloda, panzió
Téglalakás
Mezőgazdasági terület
Építési telek