Eladó Családi ház, Rábapatona

#202400140

Eladó Családi ház

51.99 millió Ft

Rábapatona
Alapterület:
145 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
1 805 m2
Felújított
Cirkó
Vegyes
Önálló kert
Dupla komfort
Nem akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Nappali+ 4 szobás, felújított családi ház eladó

132 nm hasznos lakóterülettel rendelkező nappali + 4 szobás, jó állapotú családi házat kínálok eladásra Rábapatonán. Tégla építésű, masszív, száraz falazatú épület, melynek kialakítása praktikus, élhető terekkel rendelkező és hamar birtokba vehető.

 A főbejáratán keresztül a 6 nm-es előtérbe juthat, ahonnan szinteltolással egy 18 nm-es nappalit talál. Az előtérből jobb kéz felől a 10 nm-es közlekedőből nyílnak a ház további helyiségei: egy 8,5 nm-es szoba, egy 14,5 nm-es szoba, egy 20 nm-es szoba - melyhez 4,5 nm-es fürdőszoba is tartozik-, egy 19,5 nm-es gardróbbal rendelkező szoba, egy 5,5 nm-es fürdőszoba, 16 nm-es konyha - étkező, különálló mosdó, pince- és padlás feljáró, valamint kazánház. Az épület részben alápincézett. Tárolásban, helyben biztosan nem lesz hiány!

Az elmúlt évek alatt  tulajdonosai számos felújítást, korszerűsítést végeztek el nem csak a házban, de az egész portán. Ami korszerűsítésre került a lakóházban: műanyagra cserélték a nyílászárókat, melyeket redőnnyel is elláttak. A villanyvezetékeket felújították, a falak javítása és részben színezése is megtörtént. Gázkazán biztosítja a melegvizet, de villanybojler is rendelkezésre áll. A fűtésről központilag, radiátor hőleadókon keresztül vegyestüzelésű kazán és gázkazán is gondoskodik. Burkolatokat tekintve a laminált padló és a járólap dominál, a kisebbik szoba jelenleg szőnyegpadlóval borított. Az ingatlan belmagassága nem éri el a 3 métert, így fenntartása igen kedvező méreteihez képest. A tető is fel lett újítva, így 8 cm szigeteléssel, új lécezéssel, cserépfedéssel és új eresszel áll rendelkezésére. A terméskő lábazatú házat kívülről körbe szigetelték és színezték. 

1805 nm-es telke gondozott, arányos, új kerítéssel körbekerített. Részben térkővel kirakott telkén jó hangulatú fa építésű pagoda biztosítja a meghitt pihenést. Az udvaron 2 db tégla építésű, zárt garázs található. Egyik aknával rendelkezik, a másik szigeteléssel. Az épületek mögött növényekkel beültetett, parkosított terület található. Az öntözést a fúrt kút teszi pénztárcakímélővé. Közművek tekintetében a víz, csatorna, gáz, villany (ipari áram is) megtalálható. 

Amennyiben fontos Önnek, hogy rendezett és jó elosztású, otthonos hangulatú családi háza legyen, ne habozzon felkeresni! 

Rábapatonán mindent megtalál amire szüksége lehet: óvodát, iskolát, egészségügyi intézményeket és ellátást, postát, boltokat, jó közlekedést és összetartó közösséget.

Győrtől 18 km-re, Csornától 19 km-re helyezkedik el, amellett, hogy Ausztria és Szlovákia is elérhető távolságra van.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Sorház
Építési telek
Téglalakás