Eladó Családi ház, Rábaszentmiklós

#202400142

Eladó Családi ház

17.5 millió Ft

Rábaszentmiklós
Alapterület:
86 m2
Szobák száma:
2 + 2
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Vegyes

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 208 m2
Átlagos
Konvektor
Utcára
Önálló kert
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Víz az épületben
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Rábaszentmiklósi 2+2 félszobás családi ház eladó

Az ‘50-es években téglából és részben vályogból épített, nettó 86 nm-es lakóházat jelenlegi tulajdonosa az elmúlt években elkezdte a felújítani. A betonozott aljzat új burkolatokat kapott, a falakat javították és festették a két nagyszobában, valamint az egyik félszobában. Szintén új burkolatot kapott a konyha, valamint a fürdőszoba aljzata. A vízvezeték teljes cseréje megtörtént a fürdőszobában, sarokkád és zuhanyzó egyaránt kialakításra került. A bejárati ajtó cserélve lett, az ablakok többsége műanyag szerkezetűek lettek. A kb.40 cm-es falakat elkezdték külsőleg szigetelni. A ház tetőszerkezete jó állapotú, fafödémes és lemeztetővel borított, pár évvel ezelőtt került felújításra.

 A lakóingatlan elosztása az alábbi:  9 nm-es közlekedő, 7 nm-es szoba, 9  nm-es szoba, 17 nm-es szoba, 25 nm-es szoba, 10 nm-es konyha, valamint 9 nm-es fürdőszoba. A burkolatokat tekintve járólap és laminált padló dominál, a 7 nm-es félszoba beton aljzatú. Villanyvezetékelése eredeti állapotú. A fűtésről gázkonvektor, melegvízről villanybojler gondoskodik. Minden közművel rendelkezik az ingatlan. Korszerűsítést követően értékálló, alacsony fenntartású, remek otthon válhat belőle.

1208 nm-es telke szép széles, jó arányokkal rendelkezik. Az udvaron helyet kapott a ház folytatásában egy melléképület, mely kőfalazatú és felújításra szoruló.Ezen kívül az udvaron van egy tégla építésű,betonozott zárt garázs. Akár önellátásra is alkalmassá teheti leendő otthonát, ha állattartásban, veteményesben gondolkodik, hiszen a porta kiváló adottságokkal rendelkezik.

Amennyiben lát benne fantáziát és szeretne kedvező áron saját családi házhoz jutni keressen fel bizalommal. Várom hívását!

Rábaszentmiklós Győr-Moson-Sopron megye déli részén, a Sokorói-dombság határán, a Rábaközbe benyúló Marcal-medencében fekszik, Tét várostól 9 km-re, Csornától 20 km-re, Győrtől 34 km-re, Pápától 36 km-re.

Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére legyen szó ügyvédi háttérről, hitel ügyintézésről, energetikai tanúsítványról.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Sorház
Építési telek
Téglalakás