Eladó Építési telek, Lovászpatona

#202400086

Eladó Építési telek

1 millió Ft

Lovászpatona
Alapterület:
nincs megadva
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
nincs megadva
Építési mód:
nincs megadva

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
2 100 m2
Vezeték a telek előtt
Vízvezeték a telek előtt
Nincs a közelben
Nincs szennyvízelvezetés

Lovászpatonai építési telek eladó!

Eladásra kínálom ezt a Lovászpatona szélén található 2100 nm-es belterületi portát. A telek sík fekvésű és jó arányokkal rendelkezik, jelenleg nincs elkerítve. A telek Lf-1 jelű, falusias építési övezetbe tartozik, 15%-os beépíthetőséggel, oldalhatárra van mód építkezni (maximális 4,5 méter építménymagassággal) és tehermentes. Szélessége 19 méter, hossza 110 méter. A hatályos rendezési terv szerint jelenleg nem lehet megosztani. Közművek közül a terület előtt megtalálható a vezetékes víz, villany, valamint a hírközlési kábel. Gáz ebben az utcában nincs bevezetve, csatorna hálózat pedig még a településen nem került kiépítésre. Derítő építésére van azonban lehetőség. A Tóra Dűlőhöz közel eső utca murvával borított. Amennyiben nem építkezni szeretne, hanem gazdálkodási célra használná kiváló választás.

Lovászpatonán minden megtalálható amire szüksége lehet: óvoda, iskola, üzletek, civil szervezetek, posta, stb. Pápától 21 km-re, Győrtől 37 km-re, Téttől 15 km-re lévő község. Veszprém megye északi határán a Sokorói-dombság déli nyúlványain, a Marcalba csordogáló Csángota-ér partjai mellett található Lovászpatona. Az enyhe lankák, az alacsony dombok és sekély völgyek változatos látványt nyújtanak mind a környéken, mind helyben.

A település a  Falusi CSOK listán szerepel, valamint várhatóan a többi állami támogatásnak is megfelel építkezés esetén. Így teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére legyen szó ügyvédi háttérről, hitel ügyintézésről, energetikai tanúsítványról. 

Keressen fel még ma, forduljon hozzám bizalommal !

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Építési telek
Szálloda, panzió
Téglalakás