Eladó Építési telek, Vámosszabadi

#202400115

Eladó Építési telek

24 millió Ft

Vámosszabadi
Alapterület:
nincs megadva
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
nincs megadva
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
608 m2
Hőszivattyú
Önálló kert
Bevezetve (230 Volt)
Víz a telken
Nincs a közelben
Csatorna a telken

Eladó építési telek Vámosszabadin

Építkezni szeretne és nem találja a megfelelő belterületi telket hozzá? Fontos, hogy jó környéken, Győrhöz közel legyen leendő otthona? Tényleg tovább menne egy ilyen lehetőség mellett? Álljon meg egy pillanatra, itt biztos alapokhoz juthat!

Új építésű ingatlanok környezetében kínálom eladásra ezt a 608 nm-es, belterületi építkezési telket Vámosszabadin.

Az utca jó minőségű murvával borított, a beruházó legkésőbb 2024-ig vállalja az utcában a szilárd burkolat kivitelezését. Az ár tartalmazza a közműbeállásokat, a gáz kivételével - mely ingyenesen igényelhető egyénileg. A telek sík, jó arányokkal rendelkező, 30%-ban beépíthető- és tehermentes. A telekre egy lakóépület építhető. Jelenleg nincs körbekerítve. 

Amennyiben családi ház építésében gondolkozik, itt biztosan megtalálja számításait és szép világos otthont teremthet. Egyéni elképzeléseit akár fűtéskész -, akár kulcsrakész állapotú ingatlan esetén rábízhatja az általam ajánlott kivitelezőre. Ha fontos Önnek a minőség, a rugalmas és megbízható kivitelezés és referenciákat is szeretne látni, jó helyen jár! Ezen a békés, vidéki környezetben és prémium anyagokból épített családi házban nem fognak csalódni.

Hívjon még ma, hogy mielőbb az Ön rendelkezésére állhasson jövőbeli ingatlanja/ befektetésének alapja: a telek! 

A település Győrtől kb. 7 km-re fekszik, a 14-es számú főközlekedési útról pillanatok alatt elérhető. Hegyeshalom 57 km-re, Pozsonyt 75 km-re találja. A község minden igényt kielégítő.

Keressen fel, kérem, ha érdekli a műszaki dokumentáció vagy egyéb kérdése felmerül az ingatlannal kapcsolatban! Természetesen rugalmasan megoldható a személyes megtekintés is.Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére legyen szó ügyvédi háttérről, hitel ügyintézésről, energetikai tanúsítványról. (* A hirdetésben található fénykép illusztráció.)

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Sorház
Építési telek
Téglalakás