Eladó Panellakás, Győr

#202400054

Eladó Panellakás

20.9 millió Ft

Győr Adyváros , Tihanyi Árpád
Alapterület:
53 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Építési mód:
Panel
Azonnal költözhető

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
6. Emelet
Felújított
Távfűtés egyedi méréssel
Utcára
Részben bútorozott
10
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Szigetelt társasházban 2 szoba + hallos lakás eladó a Kórház szomszédságában!

Fontosnak tartja, hogy már panelprogramon átesett ingatlant vásároljon? Első szempontok közé sorolja a jó közlekedést?  Befektetés céljából keresi Győrben az ideális lakást? Gyorsan birtokba vehető tulajdont szeretne szerezni? Akkor itt a remek lehetőség, ki ne hagyja! 

Eladásra kínálom ezt a jó állapotú és tehermentes, világos 53 nm-es, 2 szoba + hallos lakást a Kórház szomszédságában, Adyvárosban. Az ingatlan a 6. emeleten található, elosztásra praktikus, az alábbi helyiségekből áll: közlekedő, 11 nm-es különálló szoba, 17 nm-es szoba melyhez a 7 nm-es hall is tartozik, káddal ellátott fürdőszoba, mosdó, 7 nm-es konyha. A lakóhelyet pár évvel ezelőtt felújították, így korszerű szúnyoghálóval ellátott műanyag ablakokat kapott, egyedi mérőórákkal felszerelt fűtésrendszert, új burkolatokat (a két szobában laminált padlót, míg a többi helyiségben járólapot), falait javították és festették. A közmű óráit cserélték, azonban a villany-, vízvezeték eredeti állapotúak. Az irányár tartalmazza a lakásban található bútorzatot is.A közös költség 6.200 Ft, Önt már a panelprogrammal járó terhek súlya nem fogja érinteni. A tömböt korszerűsítették, így a külső szigetelést és festést, a lépcsőház nyílászáróit, a fűtés rendszert a ház képviselete megcsináltatta. Közös tároló is van az összesen 10 emeletes házban. Tiszta, csendes lépcsőház és békés lakóközösség jellemzi a társasházat. 

A környék minden tekintetben jól el van látva, hiszen karnyújtásnyira megtalálható a posta, élelmiszerboltok, üzletek, óvoda, iskola, játszóterek, parkok, kórház, benzinkút. Akár busszal, akár autóval közlekedik könnyen ki- és bejuthat Győr szívébe vagy hagyhatja el a várost percek alatt. Ingyenes parkolóval is jól ellátott övezet.

Befektetők, egyedülállók , párban élők figyelem! Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, keressen fel mielőbb. Optimális ár/érték arányban juthat hozzá ehhez a hamar birtokba vehető, tehermentes és bútorozott panellakáshoz!

Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére legyen szó ügyvédi háttérről, bankfüggetlen és ingyenes hitel ügyintézésről, energetikai tanúsítványról.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése