Eladó Téglalakás, Győr

#202400141

Eladó Téglalakás

41.9 millió Ft

Győr Belváros
Alapterület:
56 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
3. Emelet
Van
Távfűtés
Városra néző
Összkomfort
CC
Részben akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Belvárosi erkélyes, 3 szobás téglalakás eladó

A Honvéd Liget szomszédságában található, tehermentes, jó állapotú lakást szeretném figyelmébe ajánlani. Ez az 56 nm-es, 3 szobás belvárosi téglalakás a társasház 3. emeletén található. Barátságos hangulatú, elsősorban azoknak ajánlom, akiknek fontos a jó elosztás és az, hogy kedvező legyen a fenntarthatósága a választott lakásnak, valamint mindent karnyújtásnyira elérjenek Győrben. Befektetésnek sem utolsó választás!

A lakótér világos, a közlekedőből nyílik minden helyiség: a 4,5 nm-es konyha, a 2 db 10 nm-es szoba, a 10,5 nm-es szoba, a fürdőszoba, valamint a különálló mosdó. A közlekedő végén 6 nm-es erkély áll rendelkezésére. A burkolatokat tekintve laminált padló és járólap dominál. A melegvízről és a fűtésről távfűtés gondoskodik. Az ablakai műanyagok, reluxával ellátva. 

Az 5 emeletes, lifttel rendelkező társasház tiszta és békés lakóközösségből álló. A közös költség 8.400 Forint, melyből a felújításokra is fordítanak. 8 nm-es saját tároló is tartozik az ingatlanhoz, emellett a zárt udvaron a parkolás kényelmesen megoldott.

Jöjjön el, tekintsük meg együtt, nem fog csalódni! Akár saját részre, akár befektetés céljából keres téglalakást, itt megtalálhatja számítását!

Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére legyen szó ügyvédi háttérről, hitel ügyintézésről, energetikai tanúsítványról.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Sorház
Építési telek
Téglalakás