Kiadó Családi ház, Győr

#202400097

Kiadó Családi ház

450 000 Ft

Győr Nádorváros
Alapterület:
280 m2
Szobák száma:
13
Állapot:
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
Felújított
Cirkó
Bútorozott
1
Dupla komfort
Szélessávú (>10Mbps)
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Kiadó ingatlan Nádorvárosban Cégek részére!

Elsősorban cégek részére kiadó házat ajánlok figyelmébe Győr egyik legkedveltebb városrészében, Nádorvárosban. Az ingatlan a városközponthoz közel helyezkedik el, de mégis csendes környezetben található, ahol a pihenés minden dolgozó számára biztosított. A közelben a jó közlekedés mellett több üzlet és szolgáltató is megtalálható.

 A dolgozókat összesen 13 db fürdőszobával rendelkező, felszerelt szobákkal várják a 280 nm-es hasznos alapterületű ingatlanban. A szobák felszereltségét ágyak, ágyneműk és huzatok, szekrények, tv-k, mosogatási és melegítési lehetőségek, edények,egyedi mérős villany- és vízszabályzók jellemzik. Ezen kívül mosókonyha is rendelkezésre áll, a mosáshoz automata mosógépeket biztosítunk. Akár 26 fő elhelyezésére is van mód, hiszen 1 db 1 fős, 1 db 3 fős és 11 db 2 fős szoba található az épületben. Az előtér és a folyosó kamerával felszerelt. Korlátlan internet és tv csatornák rendelkezésre állnak. Az albérletben állattartására valamint dohányzásra nincs lehetőség. Parkolás az utcán, ingyenesen lehetséges.

Kérjen egyedi ajánlatot a bérléssel kapcsolatban! 

Tartós bérlés esetén 10 főre 450.000 Ft/hó a bérleti díj + rezsi és 1 havi kaució szükséges szerződéskötéskor a tárgyhónap mellé. Nagyobb létszám esetén kedvezményes megállapodás lehetséges! Természetesen számlaadási kötelezettség vállalása mellett.

Könnyen megközelíthető, jó közlekedési lehetőségekkel áll azonnal birtokba vehetően a bérlemény. Hívjon még ma és vegyék munkavállalóikkal birtokba mielőbb!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Építési telek
Szálloda, panzió
Téglalakás