Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
9 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint

130

Eladó Családi ház

Győr
Nádorváros
13
280 m2

Kiváló befektetési lehetőség Nádorvárosban!

Elsősorban cégek részére vagy befektetési céllal ajánlom figyelmébe Győr egyik legkedveltebb városrészében, Nádorvárosban ezt az eladó ingatlant. Összesen 13 db felszerelt szobával és hozzátartozó fürdőszobákkal rendelkezik a 280 nm-es hasznos alapterületű épület. A szobák felszereltségét ágyak, ágyneműk és huzatok, szekrények, tv-k, mosogatási és melegítési lehetőségek, edények adják jelenleg. A bútorzat eladás esetén egyéni megállapodás alapján a vételárat is tartalmazhatja. Ezen kívül mosókonyha is rendelkezésre áll.  Akár 26 fő elhelyezésére is van mód, hiszen 1 db 1 fős, 1 db 3 fős és 11 db 2 fős szoba található az épületben. Az előtér és a folyosó kamerával felszerelt. Korlátlan internet és tv csatornák rendelkezésre állnak. Jelenleg cégek részére bérleményként üzemel a 2017-ben teljes körűen felújított ingatlan. A felújítás során 5 cm-es szigetelést, friss színezést kapott a téglaépület. A szobák közötti falak hangszigetelést kaptak, teljes körűen felújították a víz-villany- és fűtésrendszert. A szobák laminált parkettát, a többi helyiség járólapot kapott. A fűtés központi, rendelkezésére áll gázcirkó valamint elektromos kazán is. Minden közmű bevezetésre került, ezen kívül ipari áram is rendelkezésére áll. Minden szobának egyedi mérős villanyórája és vízórája van. A nyílászárók műanyagok. A tetőszerkezet 30 cm-es szigetelést , lemeztetőt és új bádogozást kapott. Parkolás az épület előtt 3 autó számára magánparkolóként biztosított, az utcán ingyenesen lehetséges.

Könnyen megközelíthető, jó közlekedési lehetőségekkel és kiváló infrastruktúrával áll rendelkezésére ez a figyelemre méltó épület. Keressen fel elérhetőségeim bármelyikén, hogy megmutathassam Önnek itt jó befektetésre talál! Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére legyen szó ügyvédi háttérről, hitel ügyintézésről, energetikai tanúsítványról.

5

Eladó Családi ház

Kisbabot

2
79 m2
1 496 m2

Kisbaboti családi ház eladó

Szeretném figyelmébe ajánlani egy kedves kis falu, Kisbabot főutcáján található házikóját a hozzátartozó telkével együtt.

Jelenleg egy 1894-ben épült, 79 nm-es hasznos lakótérrel rendelkező tégla építésű ház és két nagy melléképület áll rajta valamint pajta, góré és állattartásra alkalmas tégla építésű ólak. Az ingatlan teljes felújításra vagy bontásra szorul. Jelenlegi elosztása a következő: 8,5 nm előtér, 15 nm-es konyha, egy 25 nm-es és egy 23,5 nm-es külön bejáratú szoba, egy 5 nm-es és egy 2 nm-es kamra helyiség. Itt a múlt mesélni tud: fagerendázat, kemence és füstölő fellelhető az épületben.Ezen kívül egy 25,5 nm-es és egy 47 nm-es melléképület található a ház folytatásában.

A sarki telek összesen 1496 nm-es, körbekerített, sík fekvésű és igazán jó adottságokkal rendelkezik. Földje gazdagon termő. Közművek közül a gázcsonk a telek előtt,az utcán megtalálható, 1x 16 A villany és a víz az ingatlanban bekötve megtalálható, a csatorna pedig az udvaron van.

Amennyiben  fontos Önnek, hogy a vidéki nyugalom mellett egy nyitott, összetartó, befogadó és segítőkész közösségre leljen és önellátással is foglalkozhasson, akkor itt megtalálhatja számításait!

A Rába és Marcal folyó között elfekvő község tája magával ragadó. A településen az állattartás, gazdálkodás és önellátás nem ment ki a divatból.  Az ingatlantól pár lépésnyire megtalálható a buszmegálló, a kultúrház, a könyvtár, az orvosi rendelő, a foci és röplabda pálya, valamint a játszótér. Számos szolgáltatás pedig házhoz jön, legyen az a postai szolgáltatás vagy élelmiszer. 

Vállalkozóknak fontos információként: a kis községben nincs iparűzési adó. 

Rábaszentmihály 3 km-re,  Tét 13 km-re, Csorna 18 km-re és Győr 30 km-re található. 

Elsősorban készpénzes ügyfelek ajánlatát várják a tulajdonosok, így várom hívását. Tegyen egy ajánlatot még ma!

Azonnal költözhető

19.5

Eladó Családi ház

Rábacsanak

3
89 m2
1 014 m2

Azonnal birtokba vehető, 3 szobás családi ház eladó Rábacsanakon

Elérhető távolság és infrastruktúra mellett szeretné ha kellemes atmoszférájú, élhető terek vennék körbe? Masszív, jó elosztású, azonnal birtokba vehető és tehermentes ingatlanhoz szeretne hozzájutni? Most ezt kínálom Önnek!

Az 1971-ben épült, terméskő lábazatú tehermentes téglaház 78 nm hasznos lakótérrel rendelkezik. A lakóház elosztása praktikus: széles és világos közlekedő, 14 nm-es konyha- étkező, három külön bejáratú szoba (12,18,21 nm) , fürdőszoba. A kb. 40 cm-es falak gondoskodnak a ház szigeteléséről, szerkezete stabil és nemesvakolattal borították. 2020 -ban számos felújítás megtörtént. Az ingatlan még nem használt, új fürdőszobát kapott. A vízvezetékek teljesen ki lettek cserélve, a villanyvezetékek és a szerelvények nagy részben megújultak. A falakat javították, festették. Új burkolatokat kapott a lakótér, a szobákban laminált parketta, a többi helyiségben járólap dominál. A fűtés központilag gázkonvektorral működik, ezen kívül cserépkályhát is talál a 18 nm-es szobában. A ház kéményét újra rakták és kibélelték. A bejárati ajtó cseréje megtörtént, a többi nyílászáró dupla, fa szerkezetű és újra mázoltak.  A ház betonfödémes tető szerkezete jó állapotú, a léceket cserélték, a cserepeket újra rakták és részben ereszelt. Új, még nem használt konyhabútor várja a leendő tulajdonost. A többi bútorzat egyéni megállapodás tárgya.

Körbekerített, jó elosztású és meghitt 1014 nm-es telken egy autó számára épített, zárt tégla falazatú garázst, melléképületet talál. Az udvaron további autó is kényelmesen tud parkolni. Akár önellátásra is alkalmassá teheti leendő otthonát, ha állattartásban, veteményesben gondolkodik, de kiválóan parkosítható a terület. A házhelyen fúrt kút található, így az öntözés igazán pénztárcakímélő. Minden közművel rendelkezik az ingatlan, a villanybojler éjszakai áramról működik.

Rábacsanakon, Csornától mindössze 13 km-re, Ausztriától 47 km-re, Győrtől 45 km-re elhelyezkedő településen mindent megtalál: orvosi és védőnői szolgálatot, gyógyszertárat, posta szolgálatot, közösségi életet, óvodát, iskolát, üzleteket , stb.

Ne habozzon, keressen fel elérhetőségeim bármelyikén és döntsön mielőbb, amennyiben egy békés hangulatú, világos, beköltözhető állapotú ingatlant szeretne! Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére legyen szó ügyvédi háttérről, hitel ügyintézésről, energetikai tanúsítványról.

1

Eladó Építési telek

Lovászpatona

2 100 m2

Lovászpatonai építési telek eladó!

Eladásra kínálom ezt a Lovászpatona szélén található 2100 nm-es belterületi portát. A telek sík fekvésű és jó arányokkal rendelkezik, jelenleg nincs elkerítve. A telek Lf-1 jelű, falusias építési övezetbe tartozik, 15%-os beépíthetőséggel, oldalhatárra van mód építkezni (maximális 4,5 méter építménymagassággal) és tehermentes. Szélessége 19 méter, hossza 110 méter. A hatályos rendezési terv szerint jelenleg nem lehet megosztani. Közművek közül a terület előtt megtalálható a vezetékes víz, villany, valamint a hírközlési kábel. Gáz ebben az utcában nincs bevezetve, csatorna hálózat pedig még a településen nem került kiépítésre. Derítő építésére van azonban lehetőség. A Tóra Dűlőhöz közel eső utca murvával borított. Amennyiben nem építkezni szeretne, hanem gazdálkodási célra használná kiváló választás.

Lovászpatonán minden megtalálható amire szüksége lehet: óvoda, iskola, üzletek, civil szervezetek, posta, stb. Pápától 21 km-re, Győrtől 37 km-re, Téttől 15 km-re lévő község. Veszprém megye északi határán a Sokorói-dombság déli nyúlványain, a Marcalba csordogáló Csángota-ér partjai mellett található Lovászpatona. Az enyhe lankák, az alacsony dombok és sekély völgyek változatos látványt nyújtanak mind a környéken, mind helyben.

A település a  Falusi CSOK listán szerepel, valamint várhatóan a többi állami támogatásnak is megfelel építkezés esetén. Így teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére legyen szó ügyvédi háttérről, hitel ügyintézésről, energetikai tanúsítványról. 

Keressen fel még ma, forduljon hozzám bizalommal !

41.5

Eladó Családi ház

Lébény

5
270 m2
1 074 m2

Egy impozáns házat ajánlok figyelmébe Lébényben!

Csodálatos környezetben, Lébény csendes kertvárosi részében elhelyezkedő  figyelemre méltó házat kínálok most eladásra. Ha vállalkozásban és/vagy napfényes, terekkel rendelkező családi házban gondolkodik ne menjen el a lehetőség mellett!

A birtok 1074 nm területen helyezkedik el, ahol egy 32 nm-es pagoda, egy kb. 24 nm-es terasz, egy 10 m x 4 m- es fedett medence, 2 db faház, 2 db fatároló és egy jó állapotú, masszív összesen nettó 270 nm-es hasznos területtel rendelkező tekintélyes ház található, mely Önre vár!

Az ház utcafronti részének falai vályogból készültek, amit a 2000 években alapjaitól teljes körűen felújítottak. Itt kb. 60 cm-es falak gondoskodnak a kellemes hőfokról az év bármely időszakában. A földszinten található egy 10 nm-es közlekedő, egy 10 nm-es sarokkáddal ellátott fürdőszoba, egy 9 nm-es étkező,egy 8 nm-es konyha, 3 db szoba (11,19,22 nm). A földszinti rész ékessége az impozáns, 81 nm-es nappali, melyben egy szauna, részben a medence, valamint a tetőtérbe vezető lépcső is megtalálható. 

A ház tetőtér beépítéssel, téglából épült a 2000-es években. Idilli hangulatú, belmagassága, terei igazán grandiózusnak mondhatóak. Praktikusan kialakított, lakótere összesen  99 nm-es hasznos területtel rendelkezik és az alábbi helyiségeket tartalmazza: közösségi térként 33 nm áll rendelkezésre, ezen kívül egy 29 nm-es szoba, egy 3 nm zuhanyzós fürdőszoba,egy 33,5 nm-es szoba,ahonnan a kilátást a parkosított kertre egy 24 nm-es erkély biztosítja. Az ingatlan szigetelt, műanyag nyílászárókkal  - melyek részben szúnyoghálóval és redőnnyel vagy sötétítővel vannak ellátva- és minden közművel rendelkezik.  A házat mind vezetékelésében, mind alapjaiban (ideértve a burkolatokat, falakat , festést, stb.) a 2000 években cserélték, javították illetve építették ki. Leginkább a térkő, járólap, laminált padló dominál a burkolatok tekintetében. A fűtést a nemrég lecserélt gázkazán biztosítja lapradiátoron keresztül mindenütt,ezen kívül 2 db kandalló is rendelkezésére áll nem csak fűtés, de a hangulat fokozás végett is. A környék biztonságos, de a területet riasztóval is lehet védeni, kialakítása megtörtént. A tetőszerkezete megfelelő állapotban van, szigetelt, cseréppel borított és ereszelt. Az 1074 nm-es körbekerített kertben az öntözést kút biztosítja pénztárca kímélően, ahol helyett kapott egy 32 nm-es sütögetésre is alkalmas pagoda, 4 db faház, valamint a medence. 

Elsősorban tereket, napfényt, meghittséget kedvelők számára ajánlom ezt a 2 nappalival és 5 szobával rendelkező tehermentes családi házat. Sok potenciált tartogat, hiszen itt együtt, intim környezetben, minden igényt kielégítően tölthetik minden napjaikat.

Lébényben mindent megtalál amire szüksége lehet: oktatási- és egészségügyi intézményeket, üzleteket, jó infrastruktúrát és közlekedést. A város a  Hanság, a Rábaköz és a Mosoni-síkság határán fekszik, Győrtől 24 kilométerre, Mosonmagyaróvártól 19 km-re, Csornától 23 km-re, az 1-es út, az M1-es autópálya és a Budapest–Győr–Hegyeshalom–Rajka-vasútvonal mellett. 

Ezt látnia kell! Keressen fel bizalommal, hogy részletesen tájékoztatni tudjam az ingatlannal kapcsolatban. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget!

10

Eladó Családi ház

Egyed

3
107 m2
1 802 m2

Családi ház eladó Egyeden

Eladásra kínálom Egyeden ezt a külsőleg 2018-ban megújult, összesen 107 nm hasznos lakóterülettel rendelkező családi házat.

A lakótér jelenlegi kialakítása 4 helyiségből áll. A házban 25 nm-es előtér található, két külön bejáratú szoba (15 és 19 nm), valamint egy 48 nm-es szoba, mely a belső munkálatok befejeztével akár amerikai konyha - nappaliként kiváló funkciót tud biztosítani. A felújítási elgondolás szerint a karakteres mennyezetet a látszó gerendákkal kívánták elérni, hogy barátságos hangulatot árasszanak az elkészült otthonban.

Száraz, 40- es téglafalazatú az ingatlan. A tehermentes épület ablakai műanyagra lettek cserélve. A tetőszerkezete 2018-ban lett teljeskörűen cserélve, fafödémes és cseréppel borított, ereszelt.

Az 1802 nm-es telek arányos és jó elrendezésű. Az udvarban minden közmű rendelkezésére áll. A telken megtalálható a gáz, víz és csatorna. A házba a villanyt már bevezették. A portán kút is megtalálható.

Győrtől mindössze 40 km-re , Csornától 18 km-re, Téttől mindössze 16 km-re elhelyezkedő településen, pár perc sétával mindent megtalál: orvosi és védőnői szolgálatot, gyógyszertárat, posta szolgálatot, közösségi életet, óvodát, iskolát, üzleteket , múzeumot, stb.

Amennyiben fantáziát lát ebben a  tehermentes családi házban és nem riad meg a belső munkálatoktól, keressen fel és megmutatom milyen remek lehetőségeket tartogat ez a gazdára váró otthon. Várom hívását !

Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére legyen szó ügyvédi háttérről, bankfüggetlen és ingyenes hitel ügyintézésről, energetikai tanúsítványról.

89

Eladó Családi ház

Töltéstava

6
250 m2
1 982 m2

Elegancia és stílus: ezt kínálom Önnek Töltéstaván!

Amennyiben magas színvonalú családi házat keres, itt megtalálta számításait! 

Ha élezné a nyugalmat, szereti a világos és nagy tereket, nyáron saját medencéjében hűsölne vagy télen a kandalló előtt melegedne és mindezt Győr vonzáskörzetében kívánja megélni, ez a megfelelő otthon Önnek és családja, akár vállalkozása számára!

Töltéstava új építésű családi házas övezetében, a település szélén meghúzódó átmenő forgalomtól mentes magán útján található ez a Bruttó 500 nm-es épület, a hozzátartozó 1982 nm-es telkével. 

De mit nyújt Önnek ez a színvonalas ház és lehetőség? A 250 nm-es hasznos lakótérrel rendelkező házhoz nappali + 6 szoba, 3 fürdőszoba, 33 nm-es garázs, 163 nm-es terasz, 43 m3- es medence (gépészettel), 10 nm-es erkély tartozik. A porta biztonságáról kamera rendszer gondoskodik.    

A 137 nm-es földszinten az alábbi helyiségek szolgálják Önt ki: automata garázskapu, dupla garázs, előtér, impozáns nappali, minőségi beépített gépekkel ellátott 22,5 nm-es konyha és étkező, egy 15 nm-es hálószoba fürdőszobával, egy 11,5 nm-es szoba, egy különálló mosdó, valamint egy bárpulttal ellátott 29 nm-es szoba. A földszinten a meleget padlófűtés, az emeleten radiátor hőleadókon keresztül biztosítja. Ugyanakkor téli estéken igazán praktikus és hangulatos a 36 nm-es nappaliban található kandalló. A házban jellemzően versace járólappal burkoltak, a tetőtéri szobák lamintált borításúak, de kedvelt burkoló elem a házon belül és kívül egyaránt a minőségi, változatos kőburkolatok. A lépcső hangulatos világítása automatikusan bekapcsol, ha a 113 nm-es hasznos lakótérrel rendelkező tetőtérbe kíván jutni. Itt is tágas terek és csodálatos kilátás várja Önt. A 46 nm-es előtérből nyílnak a helyiségek, valamint az erkély is. Az emeleten 3 külön bejáratú szoba áll rendelkezésére ( 16 nm,16,5 nm, 19 nm), melyekhez külön gardróbok is ki lettek alakítva. Ezen kívül két tágas, sarokkáddal és zuhanyzóval, mosdóval ellátott fürdőszoba áll rendelkezésére. 

Ebben a 2012-ben épült pompás és lenyűgöző házban az építtetők mindenre figyeltek, ami nem csak az elosztásában, de az anyagok minőségére is vonatkozik: a stabil vasbeton alapozásra, a vízszigetelésre, Leier és Porotherm falazóelemek és áthidalók felhasználására, a külső falak és a tető szigetelésére, födém minőségére, a cserép fedésre és bádogozásra, a két régetű, hőszigetelő Velux fa ablakokra és nyílászárókra, a kő anyagú ablakpárkányokra, az elektromos Hörmann garázskapura, a víz- és hőszigetelt medencére és gépészetére. A teljes és ennél még részletesebb műszaki dokumentációért forduljon bizalommal hozzám.

A telek 1982 nm-es, rendezett, ahova minden közmű bevezetésre került. Ezen kívül kút segíti a gazdaságos vízellátását a medencének és a kertnek. A házhoz vezető magánút tulajdonjoga is az eladási irányárat tartalmazza.

Jöjjön el és garantáltan beleszeret! A ház lenyűgöző, a telek könnyen karbantartható, a magánúton nem kell átmenő forgalomtól tartania, a táj zavartalan és csodálatos. Az ingatlan fekvésének köszönhetően jó benapozottágú, meghitt hangulatú.

Az infrastruktúrával jól ellátott település Győrtől 10 km távolságra található, de elérhető távolságra az M1-es autópályától vagy Szlovákiától.

Keressen fel bizalommal, hogy megmutathassam ezt a ritka lehetőséget és pazar otthonra tudjon lelni!

Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére legyen szó ügyvédi háttérről, hitel ügyintézésről, energetikai tanúsítványról.

180

Eladó Szálloda, panzió

Abda

6 + 1
239 m2
1 404 m2

Jó állapotú vendégház eladó Győr peremén!

Győrtől egy karnyújtásnyira, Abdán kínálok eladásra egy 4 szintből álló, jelenleg is telt házon működő, egész évben üzemelő vendégházat. 
A ház pinceszintjén a gépészeti helység mellett egy szobával ( 27 nm) és hozzátartozó fürdőszobával, összesen 69 nm-es hasznos területtel rendelkezik.
A földszinten - mely 57 nm hasznos alapterületű - 2 szoba(15, 19 nm) és a hozzájuk tartozó fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére. Ezen a szinten van lehetőség a lakóház kertjébe is eljutni.
Az emelet szintén 57 nm hasznos területtel, szintén 2 db fürdőszobával ellátott szoba (22 nm, 15 nm) áll rendelkezésre.
A tetőtér jelenleg lakásként funkcionál, természetesen szállás kiadására tökéletesen alkalmas ez a szint is. A tetőtér hasznos területe 43 nm, mely fürdőszoba, amerikai- konyha nappali (23 nm), valamint egy 9 nm-es félszoba kialakítású jelenleg.
Az ingatlan 2004 -ben, téglából épült, folyamatosan karban tartják és felújítják tulajdonosai. A fűtést gáz cirkó biztosítja. Burkolatokat tekintve a járólap dominál. Minden szobában klímával ellátott. Falazata hőszigetelő vakolatot kapott, nyílászárói részben fa-, részben műanyagból állnak. Tetőszerkezete jó, cseréppel borított és ereszelt.
Szépen gondozott, körbekerített 1404 nm-s területen fekszik az ingatlan, melyen 7 db autónak helyet adó, murvával szórt udvari beállót, egy könnyűszerkezetes motor- és kerékpár számára oltalmat biztosító garázst, 76 nm-es, fedett medencét -melyben edzőtermi szoba, valamint mosdó helység is kialakításra került- , valamint kerti grillezőhelyet, egy kisméretű kosárlabda pályát talál. Ezen kívül 84 nm-es könnyűszerkezetes raktár helyiség is rendelkezésére áll a telken. Közművek tekintetében minden megtalálható az ingatlanban, ezenkívül fúrt kút, kábeltévé, WIFI és internet kapcsolat is.
A ház rendelkezik a falusi turizmus engedélyével, valamint méltán ismerték el magas fokozatban a napraforgó védjegy tanúsítvánnyal. Közlekedés szempontjából remek az elhelyezkedése.

Amennyiben üzleti vállalkozásának szüksége van -akár bútorozottan, honlappal, jelenlegi bérlőkkel együtt - 7 db igényesen kialakított és fürdőszobával, minikonyhával rendelkező apartman szobákra, melyhez a fent felsorolt plusz szolgáltatások is hozzátartoznak, ne habozzon. 
Itt jó befektetésre talál!
Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére legyen szó ügyvédi háttérről, hitel ügyintézésről, energetikai tanúsítványról.

18.5

Eladó Téglalakás

Győr
Ménfőcsanak
+ 2
30 m2
8 m2

Ékszerdoboz eladó Győr peremén

Befektetők, Egyedülállók, Párban élők figyelem!

Kis alapterületű, olcsón fenntartható lakást keres karnyújtásnyira mindentől? Akkor nem kell tovább kutatnia, mert most megtalálta!

Ménfőcsanak kedvelt részén kínálom eladásra ezt a csendes, de mégis népszerű helyen található 7 lakásos társasházban lévő 2 .emeleti, tetőtéri amerikai konyha- nappalis + 2 félszobás lakást. Ez az ingatlan tökéletes választás lehet üzleti vagy saját célra. A társasház 2007 - ben épült, közös költsége igen kedvező : havi 4.000 Ft. Praktikus, kellemes hangulatú, világos kis lakás, melynek hasznos területe 30 nm. 
A nappali rész, valamint a két szoba laminált padlós, míg a többi helység járólappal borított. Egyedi mérőórákkal rendelkezik, a fűtést gáz cirkó biztosítja. Klíma kiépítésre igény szerint van lehetőség.
Kiváló választás fiatal pároknak, első lakáshoz jutóknak vagy egyedül költözőknek! Természetesen ha valaki befektetés céljából szeretne ingatlant vásárolni, akkor ilyen szempontból sem utolsó választás! Gazdaságosan fenntartható és tehermentes ingatlan.
A társasház zsindelytetővel ellátott, téglából épített és szigetelt. Csendes szomszédokkal és kulturált lépcsőházzal. Mely műanyag nyílászárókkal, korláttal és járólappal borítottan áll a lakók rendelkezésére. A lakóközösség rendelkezik zárt, közös udvarral, melyből a lakáshoz 8 nm terület tartozik. 
A parkolás ingyenes a környéken. A közlekedés kiváló, egy karnyújtásnyira mindent megtalál amire a mindennapokban szüksége lehet.

Az ingatlan jelenleg tárolóként van nyilvántartva, így készpénzes vevők jelentkezését várja a tulajdonos.
Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, keressen fel elérhetőségeim bármelyikén. Tekintse meg mielőbb és garantáltan beleszeret! 

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése